IPAF genomineerd voor European Association Awards

Europlatform is nominated for Best Association Conference at the European Association Awards 2019

De International Powered Access Federation (IPAF) staat als finalist op een shortlist voor twee European Association Awards 2019 en is genomineerd in de categorieën Best Provision of Industry Information and Intelligence, Best Association Conference. 

De nominaties zijn voor IPAF’s Global Powered Access Rental Market Report 2018 en Europlatform 2018, dat vorig jaar oktober in Belfast werd georganiseerd.

Tim Whiteman, CEO van IPAF, vertelt: "IPAF blijft aan zijn reputatie werken van leverancier van hoogwaardige bedrijfsinformatie en zeer boeiende evenementen die waardevol inzicht bieden voor professionals in de aangedreven hoogwerk toegangstechniek. Het is geweldig dat het harde werk van alle betrokkenen met deze nominaties wordt erkend."

Jo Power, hoofd Lidmaatschap & Communicatie bij IPAF, voegt daaraan toe: "We zijn dankbaar voor de uitstekende samenwerking met onze partners Ducker Worldwide, die de IPAF-rapporten over de verhuurmarkt samenstellen, en Access International, IPAF’s officiële tijdschrift- en mediapartner voor het Europlatform-congres.

We hopen dat, net als vorig jaar, toen IPAF’s Global Powered Access Rental Market Report Brons won in de categorie Best Provision of Industry Information and Intelligence, we opnieuw iets te vieren hebben wanneer de winnaars van 2019 worden bekendgemaakt."

De winnaars van de European Association Awards 2019 worden op donderdag 28 maart tijdens een speciale lunchceremonie in het Hotel Le Plaza bekendgemaakt.

Europlatform 2019 wordt op 3 oktober gehouden in Nice (www.europlatform.info). IPAF’s Global Powered Access Rental Market Reports kunt u kopen op www.ipaf.org/reports; het exemplaar van 2019 van het rapport kan nu met korting worden besteld.

Ander nieuws dat voor u interessant zou kunnen zijn