IPAF genomineerd voor European Association Awards

Europlatform is nominated for Best Association Conference at the European Association Awards 2019

De International Powered Access Federation (IPAF) staat als finalist op een shortlist voor twee European Association Awards 2019 en is genomineerd in de categorieën Best Provision of Industry Information and Intelligence, Best Association Conference. 

De nominaties zijn voor IPAF’s Global Powered Access Rental Market Report 2018 en Europlatform 2018, dat vorig jaar oktober in Belfast werd georganiseerd.

Tim Whiteman, CEO van IPAF, vertelt: "IPAF blijft aan zijn reputatie werken van leverancier van hoogwaardige bedrijfsinformatie en zeer boeiende evenementen die waardevol inzicht bieden voor professionals in de aangedreven hoogwerk toegangstechniek. Het is geweldig dat het harde werk van alle betrokkenen met deze nominaties wordt erkend."

Jo Power, hoofd Lidmaatschap & Communicatie bij IPAF, voegt daaraan toe: "We zijn dankbaar voor de uitstekende samenwerking met onze partners Ducker Worldwide, die de IPAF-rapporten over de verhuurmarkt samenstellen, en Access International, IPAF’s officiële tijdschrift- en mediapartner voor het Europlatform-congres.

We hopen dat, net als vorig jaar, toen IPAF’s Global Powered Access Rental Market Report Brons won in de categorie Best Provision of Industry Information and Intelligence, we opnieuw iets te vieren hebben wanneer de winnaars van 2019 worden bekendgemaakt."

De winnaars van de European Association Awards 2019 worden op donderdag 28 maart tijdens een speciale lunchceremonie in het Hotel Le Plaza bekendgemaakt.

Europlatform 2019 wordt op 3 oktober gehouden in Nice (www.europlatform.info). IPAF’s Global Powered Access Rental Market Reports kunt u kopen op www.ipaf.org/reports; het exemplaar van 2019 van het rapport kan nu met korting worden besteld.

Ander nieuws dat voor u interessant zou kunnen zijn

  • IPAF heeft een nieuw presidentieel team bevestigd, waarbij Norty Turner van United Rentals officieel is geïnstalleerd tijdens de Jaarlijkse Algemene Vergadering 2020 van de federatie, die voor het eerst ooit werd gehouden per videoconferentie op 23 april als gevolg van de aanhoudende pandemie van het coronavirus. Drie nieuwe bestuursleden, gedetacheerd in 2019, werden ook tijdens de Jaarlijkse Algemene Vergadering bevestigd.

  • We waarderen uw support tijdens deze periode en verzoeken u om regelmatig op www.ipaf.org/covid19 te kijken voor updates. Neem alstublieft contact met ons op via info@ipaf.org of uw dichtstbijzijnde IPAF kantoor voor vragen hierover.

  • Deze kennisgeving dient om leden formeel te adviseren dat de volgende Algemene Jaarvergadering van de International Powered Access Federation zal plaatsvinden om 16:30 uur (VK) op 23 april 2020. De vergadering wordt in het Engels gehouden en daarom zijn de documenten alleen in het Engels beschikbaar.