Matt Fearon van Genie bevestigd als spreker op IPAF Summit 2019

Matt Fearon, Genie President, Terex AWP, Speaking at IPAF ElevAÇÃO ​​​​​​​2018 in Brazil

De sprekers voor de Summit van de International Powered Access Federation (IPAF) van dit jaar zijn aangekondigd, waarbij Matt Fearon, president van Genie en Peter Schrader, algemeen directeur van Zeppelin Rental, tot de grote bevestigde namen behoren.

De IPAF Summit wordt gehouden in Dubai, VAE op woensdag 6 maart, op dezelfde dag als de International Awards for Powered Access (IAPA’s). Het is de eerste keer dat het evenement in het Midden-Oosten plaatsvindt. De dag daarna is er een exclusieve rondleiding achter de schermen van het verhuurdepot van Manlift in Dubai, alleen toegankelijk voor diegenen die boeken om de Summit en de IAPA’s bij te wonen.

Diegenen die de IPAF Summit en de IAPA’s willen bijwonen, worden geadviseerd zo spoedig mogelijk te boeken, omdat de speciale vroegboekkorting slechts beschikbaar is tot eind januari.

Het thema van de IPAF Summit, welke vertegenwoordigers m.b.t. aangedreven hoogwerk toegangstechniek samenbrengt om de nieuwste ontwikkelingen in onze branche te bespreken, is “Get Ready for Digitalisation”. De bevestigde sprekers voor het evenement zijn:

 • Erhan Acar – General Manager van Rent Rise
 • Mohsen Ahmad – CEO van Logistics District – Zuid-Dubai
 • Jim Colvin – CEO van Serious Labs
 • Giles Councell – IPAF’s Director of Operations
 • Andrew Delahunt – IPAF’s Director of Technical & Safety
 • Matt Fearon – president van Genie, Terex AWP
 • Benjamin Legg – Vice President van Aecom
 • Murray Pollok – hoofdredacteur van Access International
 • Peter Schrader – MD & COO van Zeppelin Rental
 • Richard Whiting – UK Market General Manager, IPAF

Een speciale break-outsessie over hefsteigers, voor het eerst toegevoegd aan het Summit-programma in Miami in 2018, is opnieuw gepland en zal worden geleid door IPAF’s Ángel Ibáñez en Romina Vanzi, met aanvullende presentatoren die nog zullen worden bevestigd.

Intussen zijn meer dan 100 nominaties ontvangen voor de IAPA’s 2019 en een onafhankelijk jurypanel van hoogwerk toegangstechniek experts met langdurige internationale ervaring heeft zijn beraadslagingen afgerond om de shortlist van nominaties te bepalen, welke binnenkort bekend wordt gemaakt.

Er zijn 13 prijscategorieën, van nieuwe producten en innovaties tot veiligheid en training, waaronder de nieuwe digitale ontwikkelingsprijs, bedoelt ter erkenning van een significante innovatie in het gebruik van digitale technologie. Het IAPA’s-diner trekt gewoonlijk een publiek van ongeveer 450 gasten en is een gezamenlijke onderneming van IPAF en zijn officiële blad, Access International.

Euan Youdale, redacteur van Access International en niet stemmende voorzitter van het jurypanel van de IAPA’s, merkt op: “De organisatoren willen iedereen bedanken die nominaties hebben ingezonden - de respons was fantastisch - en de juryleden voor hun inspanningen om de shortlist te bepalen tijdens een bijeenkomst half januari. De shortlist wordt binnenkort gepubliceerd en de winnaars worden bekendgemaakt tijdens de uitreikingsceremonie op de avond van 6 maart.”

De toegang is gratis voor de IPAF Summit, welke seniorvertegenwoordigers uit de hoogwerk toegangstechniek gemeenschap samenbrengt om de nieuwste ontwikkelingen in onze branche te bespreken.

Diegenen die het IAPA’s-diner willen bijwonen, kunnen tot 31 januari tegen korting boeken, waarbij een kleine, niet restitueerbare vergoeding wordt gevraagd voor transport en versnaperingen aan diegenen die willen deelnemen aan het locatiebezoek aan Manlift op 7 maart. Het aantal plaatsen voor het locatiebezoek is strikt beperkt. Afgevaardigden worden geadviseerd om zich zo spoedig mogelijk te registreren op www.iapa-summit.info/booking

Ander nieuws dat voor u interessant zou kunnen zijn

 • IPAF heeft een nieuw presidentieel team bevestigd, waarbij Norty Turner van United Rentals officieel is geïnstalleerd tijdens de Jaarlijkse Algemene Vergadering 2020 van de federatie, die voor het eerst ooit werd gehouden per videoconferentie op 23 april als gevolg van de aanhoudende pandemie van het coronavirus. Drie nieuwe bestuursleden, gedetacheerd in 2019, werden ook tijdens de Jaarlijkse Algemene Vergadering bevestigd.

 • We waarderen uw support tijdens deze periode en verzoeken u om regelmatig op www.ipaf.org/covid19 te kijken voor updates. Neem alstublieft contact met ons op via info@ipaf.org of uw dichtstbijzijnde IPAF kantoor voor vragen hierover.

 • Deze kennisgeving dient om leden formeel te adviseren dat de volgende Algemene Jaarvergadering van de International Powered Access Federation zal plaatsvinden om 16:30 uur (VK) op 23 april 2020. De vergadering wordt in het Engels gehouden en daarom zijn de documenten alleen in het Engels beschikbaar.