Riwal geeft voor het eerst IPAF-training in het Russisch

IPAF MEWP operator training now available in Russian.

De wereldwijd erkende PAL card training voor bedieners van mobiele hoogwerkers werd gelanceerd in een nieuwe taal en in een nieuwe regio - waarbij IPAF-lid firma Riwal nu de trainingen voor hoogwerkerbedieners geeft in het Russisch aan kandidaten in Atyrau, Kazachstan.

Het nieuwe trainingscentrum begon in september met PAL Card cursussen voor hoogwerkerbedieners en maakt deel uit van een continue expansie in lijn met de vraag, waardoor Riwal de afgelopen maanden nieuwe IPAF-opleidingscentra opende in Polen, Denemarken en Kazachstan, met verdere expansie gepland voor Zweden.

De expansie van Riwal's training in Kazachstan komt deels door toegenomen vraag naar opgeleide bedieners van aangedreven hoogwerk materieel om te werken aan de uitbreiding van het nabijgelegen Tengiz Oil Field.

Norty Turner, de CEO van Riwal, zegt: “Bij Riwal ligt veiligheid aan de basis. Het is absoluut een kritisch element in alles wat we doen. We zijn blij om de eerste in de branche te zijn die IPAF-training geeft in het Russisch, zodat we onze klanten in Kazachstan de mogelijkheid kunnen bieden om veilig te werken op hoogte.”

Jason Woods, de manager van IPAF voor de regio, zegt: “IPAF werkt al enkele maanden samen met Riwal om de vraag naar PAL-kaarten in Kazachstan te coördineren, en daarbij hoorde de vertaling van al het relevante trainingsmateriaal en de ondersteunende veiligheids- en technische richtlijnen in het Russisch, evenals het goedkeuren en auditeren van het nieuwe trainingscentrum, zodat er cursussen kunnen worden gegeven.

Ik ben heel blij dat na zoveel hard werk van alle partijen, we nu kunnen zeggen dat de eerste kandidaten het trainingsproces doorlopen, met de theorie in het klaslokaal en de praktische instructie en evaluatie sinds midden september.

Tim Whiteman, CEO & MD van IPAF, voegt hieraan toe: “We zijn erg blij over het feit dat de toonaangevende training van IPAF nu ook in het Russisch gegeven wordt, en dit zal natuurlijk helpen de enorme opleidingsvraag te ontsluiten in heel Kazachstan, Rusland, de Baltische Staten en grote delen van Eurazië.

“Het trainingsprogramma van IPAF breidt snel uit, in lijn met de toegenomen vraag naar PAL-kaarten in de Noordse landen, de Baltische Staten, Oost-Europa, Rusland en Turkije, en we ontwikkelen of hebben de afgelopen maanden reeds cursussen gelanceerd in het Deens, Roemeens en Russisch.

“Door de toenemende wereldwijde vraag naar IPAF-trainingen voor hoogwerkerbedieners worden er voortdurend nieuwe trainingscentra geopend in landen en regio’s, wat op zijn beurt het bewustzijn verhoogt en de vraag naar PAL-kaarten op werkplaatsen stimuleert.

“Aangezien de trainingscursus en aanvullende materialen nu beschikbaar zijn in het Russisch, dringen we bij IPAF-leden die overwegen om de IPAF PAL Card training in het Russisch te geven, erop aan om contact op te nemen met hun dichtstbijzijnde IPAF-kantoor of vertegenwoordiger, contactgegevens kunt u vinden op www.ipaf.org/contact.”

Ander nieuws dat voor u interessant zou kunnen zijn

  • IPAF heeft een nieuw presidentieel team bevestigd, waarbij Norty Turner van United Rentals officieel is geïnstalleerd tijdens de Jaarlijkse Algemene Vergadering 2020 van de federatie, die voor het eerst ooit werd gehouden per videoconferentie op 23 april als gevolg van de aanhoudende pandemie van het coronavirus. Drie nieuwe bestuursleden, gedetacheerd in 2019, werden ook tijdens de Jaarlijkse Algemene Vergadering bevestigd.

  • We waarderen uw support tijdens deze periode en verzoeken u om regelmatig op www.ipaf.org/covid19 te kijken voor updates. Neem alstublieft contact met ons op via info@ipaf.org of uw dichtstbijzijnde IPAF kantoor voor vragen hierover.

  • Deze kennisgeving dient om leden formeel te adviseren dat de volgende Algemene Jaarvergadering van de International Powered Access Federation zal plaatsvinden om 16:30 uur (VK) op 23 april 2020. De vergadering wordt in het Engels gehouden en daarom zijn de documenten alleen in het Engels beschikbaar.