Reservering voor de IPAF Summit en nominaties IAPA’s 2019 nu mogelijk

IPAF Summit & IAPAs will be in the Middle East - Diera, Dubai, UAE

Reservering voor de jaarlijkse International Powered Access Federation (IPAF) Summit is nu mogelijk. Deze zal in 2019 voor het eerst gehouden worden in het Midden-Oosten. En tegelijkertijd zijn nominaties nu mogelijk voor de International Awards for Powered Access (IAPA’s) via www.iapa-summit.info, met dit jaar enkele wijzigingen aan de award-categorieën.

Beide events zullen plaatsvinden in het Radisson Diera Creek Hotel in Dubai, V.A.E., op woensdag 6 maart 2019, de eerste keer dat deze gehouden worden in het Midden-Oosten.

Bedrijven en individuen worden nu gevraagd om de nominaties in te dienen via de formulieren die kunnen worden gedownload via de website, inclusief een nieuwe award voor digitale ontwikkeling. De deadline voor de nominaties is vrijdag 30 november. Degenen die de IPAF Summit en het IAPA’s awards diner willen bijwonen, worden geadviseerd gebruik te maken van de early bird-tarieven door hun plaats op het event veilig te stellen nu reserveren mogelijk is.

De categorieën voor de IAPA's 2019 zijn:

 • Hoogwerker verhuurbedrijf van het jaar
 • Bijdrage aan veilig werken op hoogte
 • De IAPA prijs voor innovatieve technologie
 • Award voor digitale ontwikkeling (NIEUW)
 • Product van het jaar - Schaarliften en verticale mast hoogwerkers, (low level access, verticale mast met giek/jib, push around, goederenpickers)
 • Product van het jaar – Zelfrijdende giek- en spinhoogwerkers
 • Product van het jaar – Op voertuig en aanhanger gemonteerd
 • Product van het jaar – Hefsteigers en bouwliften
 • Pionier in de aangedreven hoogwerk toegangstechniek
 • IPAF/Access International Lifetime Achievement Award
 • Hoogwerkerfoto van het jaar (gesponsord door Facelift)

Enkel voor IPAF-leden

 • IPAF-trainingscentrum van het jaar
 • IPAF-trainingsinstructeur van het jaar

De nieuwe award voor digitale ontwikkeling is voor verhuurbedrijven en eigenaars/gebruikers van hoogwerkers en werd opgesteld om een opmerkelijke innovatie in het gebruik van digitale technologie te erkennen. Meer details vindt u terug op het nominatieformulier.

De IAPA’s zijn een joint venture tussen IPAF en KHL/Access International, gehost op de avond van de IPAF Summit conferentie, met een netwerkreceptie op 5 maart en informatieve site bezoeken voor geïnteresseerde afgevaardigden op 7 maart. Aanwezigheid vereist online registratie en kan nu worden geboekt via www.iapa-summit.info  

Ander nieuws dat voor u interessant zou kunnen zijn

 • Nieuwe leden zijn benoemd voor het IPAF-bestuur, Ben Hirst en Julie Houston Smyth treden beiden toe en voegen zich bij Riwal-CEO Pedro Torres die in juni werd benoemd.

 • De juryleden zijn bekendgemaakt voor de 2020 International Awards for Powered Access (IAPA’s), welke worden gehouden in Londen, Verenigd Koninkrijk, in het Millennium Gloucester Hotel Kensington op 23 april, op de avond van de IPAF Summit 2020.