Er kan worden gereserveerd voor het nieuwe hoogwerker-normenevenement in China

Changsha International Convention and Exhibition Center, Changsha, China

Er kan nu worden gereserveerd voor de inaugurele IPAF hoogwerker Safety & Standards Conference, welke plaatsvindt op 16 mei 2019 tegelijkertijd met de Changsha International Construction Machinery Exhibition (15-18 mei) in de provincie Hunan in China.

Deelnemers aan de nieuwe conferentie hebben de gelegenheid om te luisteren naar een reeks sprekers over internationale productie van hoogwerkers en veiligheidsnormen. Een sterke line-up van toonaangevende branche-experts uit Europa en Amerika delen updates over de normen die vorm geven aan hoogwerkers.

Het programma omvat briefings van: Tim Whiteman, CEO & Managing Director van IPAF; Tony Groat, IPAF Noord-Amerika Regional Manager en lid van de ANSI standards drafting committees; Teng Rumin van de Dalian University of Technology; Bai Ri, IPAF’s vertegenwoordiger in China; Andrew Delahunt, Director of Technical & Safety bij IPAF; Mark De Souza, Safety & Regulation Manager bij Haulotte; en James Clare, Senior Designer bij Niftylift. De conferentie beschikt over simultaanvertaling in het Engels en Chinees en wordt gehost door Raymond Wat, IPAF’s regiodirecteur voor Zuidoost-Azië.

Tim Whiteman merkt op: “Dit is zonder enige twijfel een belangrijk nieuw evenement in China, waar de hoogwerker-productie en verhuurbranche echt aan het opkomen is. Wij sporen geïnteresseerden aan om hun plaats op dit evenement zo snel mogelijk te verzekeren en we verwachten dat het een vaste waarde zal worden op de groeiende wereldwijde evenementenkalender van IPAF.”

Raymond Wat voegt toe: “Dit is wederom een evenement dat IPAF heeft opgezet in reactie op de stijgende vraag naar waardevolle zakelijke inzichten en advies over veiligheid en techniek voor belanghebbenden in de snelgroeiende branche voor aangedreven hoogwerk toegangstechniek.

“In Azië zien we een sterkte vraag naar IPAF-training en veiligheids- en technische expertise. Evenementen zoals deze zorgen ervoor dat onze branche veilig en duurzaam groeit. Wij kijken ernaar uit om u in mei te ontvangen in Changsha en willen graag onze sprekers en sponsors bedanken die hebben geholpen dit evenement mogelijk te maken.”

Ga naar www.ipaf.org/mssc om u te registreren voor dit belangrijke branche-evenement.

Ander nieuws dat voor u interessant zou kunnen zijn

  • IPAF heeft een nieuw presidentieel team bevestigd, waarbij Norty Turner van United Rentals officieel is geïnstalleerd tijdens de Jaarlijkse Algemene Vergadering 2020 van de federatie, die voor het eerst ooit werd gehouden per videoconferentie op 23 april als gevolg van de aanhoudende pandemie van het coronavirus. Drie nieuwe bestuursleden, gedetacheerd in 2019, werden ook tijdens de Jaarlijkse Algemene Vergadering bevestigd.

  • We waarderen uw support tijdens deze periode en verzoeken u om regelmatig op www.ipaf.org/covid19 te kijken voor updates. Neem alstublieft contact met ons op via info@ipaf.org of uw dichtstbijzijnde IPAF kantoor voor vragen hierover.

  • Deze kennisgeving dient om leden formeel te adviseren dat de volgende Algemene Jaarvergadering van de International Powered Access Federation zal plaatsvinden om 16:30 uur (VK) op 23 april 2020. De vergadering wordt in het Engels gehouden en daarom zijn de documenten alleen in het Engels beschikbaar.