Nu de laatste sprekers bekend zijn, raken de IPAF Summit en IAPA’s snel vol

IPAF Summit Audience

Reserveringen gaan snel voor de International Powered Access Federation (IPAF) Summit en het feestdiner van de International Awards for Powered Access (IAPA’s), dat op 8 maart 2018 wordt gehouden in het Hilton Miami Downtown in Florida (VS).

Het thema voor de Summit is “Duurzaamheid in kaart gebracht” en ‘s morgens worden er twee sessies gehouden, één voor hoogwerkers en één voor hefsteigers.

Sprekers die definitief zijn bevestigd voor dit jaar: William Plummer, Executive VP en CFO United Rentals, die de hoofdlezing zal geven; Brad Boehler, President Skyjack; Norty Turner, Riwal Managing Director; Guru Bandekar, Global Vice President, Product Management & Development JLG; Giancarlo Bobbio, Marketing Director voor het Amerikaanse continent, Haulotte en Pedro Luis Fernández Pérez, Chairman & CEO, General de Alquiler de Maquinaria (GAM). Het grootste gedeelte van de sprekers op de Summit zal simultaan in het Spaans en Engels worden vertaald, met uitzondering van de break-out sessie voor hefsteigers.

Voor deze sessie zijn de volgende sprekers bekend: Kevin O’Shea, Director of Safety en Sony Trudel, Director of Engineering, beiden van Hydro Mobile; Diego Benetton, Sales Director bij Maber Hoist en Romina Vanzi, Head of Regional Development & MCWPs en Angel Ibañez, internationaal vertegenwoordiger voor hefsteigers en aanverwante producten van IPAF.

‘s Morgens is er een paneldiscussie over het potentieel van virtual reality en platformsimulatoren en zal worden voorgezeten door Andy Studdert, voormalig CEO van NES Rentals en de vorige president van IPAF. Aan de discussie nemen de volgende personen deel: Jim Colvin, Chief Executive Officer, Serious Labs Inc; Brad Boehler; James Dorris, Vice President, Environment, Health and Safety, United Rentals; Giles Councell, Director of Operations, IPAF; Peter Douglas, Executive Director of Operations, Nationwide Platforms en Darren Bechtel, Founder & Managing Director, Brick & Mortar Ventures.

‘s Middags vindt een tweede paneldiscussie plaats over de verhuurmarkt welke opnieuw zal worden voorgezeten door Andy Studdert. De volgende personen zijn dan van de partij: Michael Kneeland, President en Chief Executive Officer, United Rentals; Norty Turner; Nick Selley, Group Business Development Director, AFI; Dan Kaplan, CEO, Daniel Kaplan Associates en Pedro Luis Fernández Pérez.

Nick Selley, IPAF’s president spreekt de groep ter afsluiting toe. Binnenkort komt het volledige programma voor de IPAF Summit beschikbaar www.iapa-summit.info en zal ook via een online app ingezien kunnen worden waar interactieve deelname en feedback van alle deelnemers mogelijk is.

Aan de vooravond van de Summit organiseert IPAF een netwerkevenement in de American Airlines Arena. De dag na de Summit zijn er begeleide bezoeken aan United Rentals en BlueLine Rental depots voor diegenen die daaraan willen deelnemen.

De IPAF Summit is vrij toegankelijk maar u dient te reserveren, terwijl de tafels voor het IAPA’s diner en de winnaarsviering ook snel vol raken. Dus als u van plan bent om deel te nemen, wordt u aangeraden nu te reserveren via www.iapa-summit.info om teleurstellingen te voorkomen.

Ander nieuws dat voor u interessant zou kunnen zijn

  • IPAF staat op de shortlist voor twee European Association Awards, te weten in de categorieën Best Provision of Industry Information and Intelligence en Best Association Conference (uit 225 deelnemers). De winnaars worden in maart bekendgemaakt.

  • IPAF heeft een overeenkomst getekend met de Spaanse vereniging van verhuurders van machines en apparatuur (ASEAMAC) om samen te werken aan projecten en evenementen en om kortingen te bieden op abonnementen en evenementen aan de leden van beide organisaties. De overeenkomst werd getekend door Tim Whiteman, CEO en algemeen directeur van IPAF, en Juan José Torres, president van ASEAMAC, op het jaarlijkse congres van ASEAMAC in Madrid, Spanje.