IPAF maakt bezoek bekend aan Manlift en verlengt de deadline voor IAPAs-nominaties

Manlift Depot Dubai

Een exclusief bezoek aan het Manlift hoogwerker verhuurdepot in Dubai, VAE (een zeldzame kans op een kijkje achter de schermen) is bekendgemaakt door de International Powered Access Federation (IPAF) als onderdeel van het programma voor de IPAF Summit 2019. De deadline voor de nominaties voor de 2019 International Awards for Powered Access (IAPAs) is met twee weken verlengd tot 14 december 2018.

Manlift is een van de grootste verhuurbedrijven in Dubai en zijn hightechdepot wordt alleen opengesteld op uitnodiging voor deelnemers aan de IPAF Summit & IAPAs. Het bezoek vindt plaats op 7 maart 2019 en moet op hetzelfde moment als de kaarten voor de Summit en IAPAs awards-diner worden gereserveerd, die beide op 6 maart in het Radisson Blu Diera Creek, Dubai worden georganiseerd. Het aantal plaatsen is beperkt en worden vergeven volgens het principe "wie het eerst komt, eerst maalt". Er worden minimale administratiekosten in rekening gebracht om de plaatsen te verzekeren en ter dekking van de kosten voor vervoer en versnaperingen.

Er kan nu gereserveerd worden via www.iapa-summit.info. Daarnaast zijn er ook nog steeds nominatieformulieren beschikbaar voor de verschillende IAPAs; de deadline voor inzendingen is verlengd van 30 november tot en met vrijdag 14 december, om voor zo veel mogelijk hoogwaardige inzendingen in elke categorie te zorgen.

Robert Cavaleri, Regional Safety, Training & Compliance Manager voor Manlift en voorzitter van de IPAF-raad in het Midden-Oosten, zegt over het bezoek: "Manlift biedt een beperkt aantal deelnemers aan de IPAF Summit een tour van 60 minuten en wij begeleiden bezoekers door ons Dubai depot op de Manlift Way, die is bedoeld om al onze klanten een zo goed mogelijke ervaring te bieden.

We zullen bezoekers laten zien wat er met een hoogwerker gebeurt, van wanneer deze van verhuur terug komt tot de verschillende processen die doorlopen worden om deze weer klaar te krijgen voor de volgende klant, in een veilige, betrouwbare en "goed uitziende" staat. Belangrijke fases van het depotproces die bijdragen aan afvalbeperking, waarborging van veiligheid en verhoging van de efficiëntie in al onze processen in de cyclus zullen worden uitgelicht.

Wij moedigen de discussie aan over belangrijke onderwerpen zoals transport, procedures voor laden/lossen, controles na verhuur, onderhoudsopties, depotstroom, training, telemetrie, inventaris, logistiek en nog veel meer, en er staat ook een deel van onze unieke inventaris van hoogwerkers ter beschikking aan onze bezoekers zodat zij deze kunnen inspecteren en hierover vragen kunnen stellen.

Ik weet zeker dat het een heel uitgebreid bezoek zal worden en ik spoor de mensen aan om voor de rondleiding te reserveren wanneer zij hun plaats voor de IPAF Summit & IAPAs reserveren."

Tim Whiteman, CEO & MD van IPAF, merkt op: "Dit is de eerste keer dat IPAF en zijn mediapartner voor evenementen Access International de Summit & IAPAs naar het Midden-Oosten haalt. De interesse is nu al groot onder de IPAF-leden en de vaste deelnemers.

We hebben er alle vertrouwen in dat het weer een evenement van topklasse zal worden; het bezoek aan de locatie van Manlift, met een zeldzaam kijkje in de keuken van een van de toonaangevende verhuurders van hoogwerkers in de regio, is slechts een van de vele redenen waarom u vandaag nog uw plaats veilig moet stellen.

IPAF zal de komende dagen met details komen over de eerste sprekers die voor de Summit zijn bevestigd, dus kijk af en toe op www.iapa-summit.info voor meer informatie of reserveer nu om teleurstellingen te voorkomen."

Ondertussen is de deadline voor de nominatie inzendingen voor de IAPAs verlengd tot en met vrijdag 14 december. Geïnteresseerden wordt verzocht nu naar www.iapa-summit.info te gaan om de categorieën te bekijken, de nominatieformulieren te downloaden en zo snel mogelijk plaatsen te reserveren voor de IPAF Summit & IAPAs galadiner, evenals het bezoek aan de locatie van Manlift. 

"Zoals altijd zijn de kracht en diepgang van de nominaties wat de IAPAs de beste prijzen voor hoogwerk toegangstechniek in heel de wereld maken; de deadline is slechts met twee weken verlengd en zal niet nog een keer worden verlengd. Daarom dring ik er bij u op aan voor een of meer categorieën zo snel mogelijk een inzending op te sturen", aldus Tim Whiteman.

Er kan nu voor de IPAF Summit & IAPAs 2019 worden gereserveerd. Ga naar www.iapa-summit.info voor meer informatie en reserveer uw plaats tegen een speciaal vroege vogel tarief. Houd er rekening mee dat de plaatsen voor het bezoek aan de locatie van Manlift beperkt zijn en op basis van "wie het eerst komt, eerst maalt" zullen worden vergeven. Voor diegenen die reserveren bestaan er ook speciale kortingen op de prijs voor voorbestellingen van het 2019 IPAF Global Powered Access Rental Market Report, dat door Ducker Worldwide wordt samengesteld.

Ander nieuws dat voor u interessant zou kunnen zijn