Don Kenny is keynote spreker en boeken voor Europlatform is nu mogelijk

Europlatform 2018 - Don Kenny and Belfast

Don Kenny, voormalig CEO van de Lavendon Groep en nu CEO van Loxam Powered Access Division, is bevestigd als keynote spreker voor de jaarlijkse Europlatform conferentie, die op 11 Oktober door de International Powered Access Federation (IPAF) in Belfast, Noord-Ierland, wordt georganiseerd in het Europa hotel.

De presentatie van Don Kenny draagt de titel “Wat maakt een bedrijf in de toegangstechniek succesvol?” en vormt het begin van een reeks sprekers, waaronder: Nina Aasland, Managing Director, Naboen; Brad Boehler, President, Skyjack; Ian Cameron, Editor, Diesel Progress International; Andrew Delahunt, Technical & Safety Officer, IPAF; Julie Houston Smyth, Director, Highway Plant Co en Voorzitter van de IPAF Irish Council; Tim Whiteman, CEO & Managing Director, IPAF; en Euan Youdale, Editor van Access International magazine, de officiële mediapartner van IPAF voor dit evenement.

Er zal ook worden gesproken over trends op het gebied van motoren en aandrijfsystemen, het creëren van een succesvolle bedrijfscultuur en het managen van groei, het inzetten van de nieuwste technologische innovaties uit de sector, en er wordt een overzicht gegeven van de markt voor de verhuur van mobiele hoogwerkers in Ierland.

Er vindt ook een paneldiscussie plaats, met als titel "electrificeer uw vloot", met als deelnemers: Jos van Grootveld, Directeur, Smart Platform Solutions; Arnold Grootveld, Managing Director, Hoogwerkt; John Ball, Chairman, Access Link en CEO van Velocity Rental Solutions; en Stéphane Hubert, Chief of Sales & Board Member bij Haulotte. Er wordt een simultaanvertolking naar het Duits geboden.

Tim Whiteman, CEO & MD van IPAF, merkt op: "De line-up van sprekers op het Europlatform in Warschau, Polen, van vorig jaar, was erg sterk; wat vooral opviel was dat de presentaties van de sprekers tot nadenken stemden. Er kwamen onderwerpen aan bod zoals de mogelijke exponentiële groei van de wereldwijde hoogwerker vloot, de noodzaak van overstappen naar schonere, groenere energiebronnen en de buitengewone vooruitgang in technologie zoals robotica, virtuele en toegevoegde realiteit en hoogwerker simulators die nu al bezig zijn de sector voor aangedreven hoogwerk toegangstechniek te revolutioneren.

"Bij het samenstellen van het evenement voor dit jaar in Belfast, Noord-Ierland, waren we ons er ten zeerste van bewust dat de lat hoog lag wat betreft het kaliber van sprekers en de onderwerpen waar ze het over gaan hebben; de meeste mensen zullen het denk ik met mij eens zijn dat de sprekers die al zijn bevestigd op geen enkele manier teleur zullen stellen. Ik kan in ieder geval niet wachten.

"Ik moedig iedereen die interesse heeft in de huidige en toekomstige innovaties in de aangedreven hoogwerk toegangstechniek binnen Europa, en ook wereldwijd, aan om hun plaats voor het Europlatform 2018 meteen te reserveren; er zijn kortingen voor vroegboekers en wie vooraf boekt krijgt een exclusieve korting op de laatste editie van de bekroonde Global Powered Access Rental Market-rapporten van IPAF, die net zijn gepubliceerd."

Boeken voor het Europlatform 2018 is nu mogelijk en er zijn speciale kortingen en aanbiedingen voor wie vroeg boekt, inclusief een lagere prijs voor het bekroonde 2018 IPAF Global Powered Access Rental Market Report, samengesteld door Ducker Worldwide; ga naar www.europlatform.info voor meer informatie en om te boeken.

Ander nieuws dat voor u interessant zou kunnen zijn